Servis 24h

GRAD ŠIBENIK I NACIONALNI PARK "KRKA"

GRAD ŠIBENIK I NACIONALNI PARK "KRKA"_1GRAD ŠIBENIK I NACIONALNI PARK "KRKA"_2GRAD ŠIBENIK I NACIONALNI PARK "KRKA"_3GRAD ŠIBENIK I NACIONALNI PARK "KRKA"_4

Pregled izleta

Pozivamo vas da posjetite hrvatski kraljevski grad Šibenik. Arhitektonske cjeline i spomenici ovog grada, od kojih je najvrjednija Katedrala svetog Jakova (UNESCO), otkrit će vam svoje povijesne tajne. U slobodno vrijeme možete kupiti suvenire ili samo šetati srednjovjekovnim ulicama.
Nacionalni park Krka nalazi se na 10 km od grada Šibenika. Park je dobio ime po rijeci Krki i prostire se na površini od 142 km 2. Glavna atrakcija parka su brojni slapovi rijeke, od kojih je najpoznatiji Skradinski Buk, koji je ujedno i jedna od glavnih atrakcija Hrvatske. Nacionalni park Krka je mjesto vječne igre vode i sunca. Tijekom šetnje vidjet ćete nevjerojatne slapove kao i etnografske muzeje u kojima ćete se upoznati sa životom ljudi koji su u prošlosti naseljavali obale rijeke. U parku ćemo provesti 3 sata. Ako želite, možete se kupati u rijeci ili večerati u nekom od restorana u parku.

DETALJI IZLETA:

Trajanje: do 11 sati

Što obući: udobnu odjeću i obuću, kupaći kostim

Što ponijeti: fotoaparat

Uključeno u cijenu: transfer, vodič, ulaznice u park


DODATNE INFORMACIJE:
  • potvrdu (voucher) o rezervaciji izleta primit ćete odmah po završetku rezervacije na e-mail koji navedete
  • naši menadžeri prodaje odabiru suradnike sa najviše iskustva i znanja, kako bi za vas osigurali najbolju uslugu
  • cijene naših izleta redovito ažuriramo kako bi vam uvijek osigurali najpovoljniju cijenu

INFORMACIJE O VOUCHERU:
  • kod ovog izleta možete predočiti papirnati ili elektronski voucher.  DETALJI